ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο “γκάνγκστερ” τιμήθηκε από το Super 3 Χανιών και η Κρήτη πήρε… φωτιά! (photos-videos)

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε πριν λίγες μέρες στα Χανιά ως καλεσμένος του εργασιακού πρωταθλήματος Κρήτης και αποθεώθηκε από τον κόσμο του νησιού, αλλά και από τους φιλάθλους του Άρη, βάζοντας φωτιά στην μεγαλόνησο!

Άλλωστε η καρδιά του Άρη χτυπάει δυνατά και στα Χανιά, με τη δυναμική παρουσία του Super 3! Η κιτρινόμαυρη φλόγα παραμένει άσβεστη και στην Κρήτη.

Στα Χανιά ο Γκάλης, όπως είναι γνωστό, παρακολούθησε αγώνα All Star ανάμεσα στη μικτή ομάδα του εργασιακού πρωταθλήματος Αθήνας και την μικτή ομάδα εργασιακού πρωταθλήματος Κρήτης, δίνοντας για άλλη μια φορά το παρών σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Εξάλλου, τα εργασιακά πρωταθλήματα φέρουν το όνομα Νίκος Γκάλης κι έτσι στα Χανιά δόθηκε άλλη μια ευκαιρία να βρεθεί κοντά στον κόσμο.

Στα πλαίσια αυτού του Τουρνουά Αληλεγγύης ο Super 3 Χανίων απένειμε τιμητική στον “γκάνγκστερ” ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις μεγάλες στιγμές υπερηφάνειας και χαράς που πρόσφερε σε όλους τους οπαδούς του ένδοξου συλλόγου, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό κείμενο.

Ήταν μια όμορφη συγκινητική και άκρως κιτρινόμαυρη στιγμή.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

galis1 galis2 galis3 super3_xanion_galis

 

To Top