«Με ορθολογισμό εξόδων και συσπείρωση, θα προχωρήσει η ΚΑΕ»

Για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης μετά την επίσημη σύσταση διοίκησης Πρωτοδικείου, μίλησε ο Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος χειρίστηκε ως νομικός την κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο.

Ο κ. Γρόλλιος παραχώρησε συνέντευξη στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε αρχικά: «Σήμερα εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή και διορίστηκε ο προσωρινή διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ. Αρβανίτη, Κουρόγλου, Εμμανουηλίδη, Πετρομελίδη και Γαλλιλαία. Είναι πενταμελής και καλείται να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις της για να τρέξει όλα τα ζητήματα της ΚΑΕ και είναι πολλά ενόψει την νέας σεζόν της διευθέτησης των εκκρεμοτήτων ώστε να καθοριστεί το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ΚΑΕ».

Στο ίδιο πλαίσιο, συμπλήρωσε: «Ανέλαβα αυτή την πρωτοβουλία με την ιδιότητα του μέλους του δ. σ. του ΑΣ Άρης. Συναίνεσαν όλοι οι φορείς, η ΓΕΝΕΣΙΣ, ο κ. Τζεβελέκης, ο κ. Δαμιανίδης. Ο κ. Δαμιανίδης ήταν σήμερα παρόν και εγγράφως από την περασμένη Πέμπτη και σήμερα ενώπιον του προέδρου του δικαστηρίου που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση».

Για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ, επισήμανε: «Με ένα ορθολογισμό εξόδων και διαχείριση εσόδων, που ευελπιστούμε όλοι να είναι περισσότερα από τη συσπείρωση του κόσμου, να τα καταφέρουν. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα χρειάζεται ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια και από όπου μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τη διοίκηση. Υπάρχει διάθεση και θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα πρέπει να σημειώσω ότι η συμπαράσταση του Γιώργου Οικονόμου και του κ. Βαλεργάκη ήταν σημαντική».

Σχετικά με την άποψη πως ο Άρης πρέπει να διοικείται από «δικούς του» ανθρώπους, υποστήριξε: «Δε δύναται να είναι κερδοφόρος μία χρήση σε μία αθλητική εταιρία, είναι οξύμωρο και αντιφατικό. Με αυτή τη λογική, να γίνεται μία σωστή διαχείριση εσόδων και ανάλογα τη στήριξη όπου πάμε. Δε μπορούμε να προσδοκούμε θαύματα έχει αλλάξει το τοπίο και σε όλη την Ευρώπη».

Εξάλλου, για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ υποστήριξε: «Ο κ. Αθανασιάδης λειτουργεί ως θεματοφύλακας και τώρα τείνει να στηριχθεί σε δυνάμεις εκτός του Άρη. Δε σας κρύβω ότι έχω μία ανησυχία για το πως θα πάνε τα πράγματα λόγω της γενικότερης κατάστασης αλλά και του Άρη».

Καταλήγοντας, σχολίασε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα μπούνε από τους Φορείς του συλλόγου στο πλάνο Αθανασιάδη: «Δεν έχει γίνει τόσο λεπτομερής ανάλυση καθώς απομένει η υπογραφή μίας σύμβασης. Ο ΑΣ καλείται να συμπράξει ως κάτοχος του 30% και πλέον. Ο ΑΣ Άρης έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα στον λόγο του και την άποψή του. Θα υπάρξουν όλες οι καταστατικές λειτουργίες με τις αμοιβαίες διασφαλίσεις. Μιλάμε για μελλοντικές διασφαλίσεις. Όταν μιλάμε για κάτι μελλοντικό προσπαθείς με συμφωνητικό, να προβλέψεις. Μόνο για παρακολούθηση πρόκειται.
Ο ΑΣ εκ του νόμου είχε τον εκπρόσωπό του. Πέρυσι που ήμουν εγώ συνειδητά ο ρόλος μου δεν ήταν τόσο παρεμβατικός.
Συνειδητά πέρυσι ο ΑΣ δεν εισέπραξε αυτά που του αναλογούσαν θέλοντας να συμβάλει με αυτό τον τρόπο στην ΠΑΕ. Πλέον τον ρόλο του ελέγχου θα τον έχει η ΚΜΑ που βάση των όσων ακούσαμε θα έχει εκπρόσωπο και βάση εκπροσώπου στο ΔΣ θα έχει ουσιαστικό ρόλο. Να είναι το ‘μάτι’ του Αρειανού εκεί μέσα. Να αισθάνεται και ο Αρειανός ότι θα έχει ένα `μάτι` εκεί μέσα που θα εποπτεύει τα πάντα».

To Top