Με ΠΑΟΚ στον τελικό η Κ-17

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17, τη Δευτέρα (14/05), αφού νίκησε τον Ολυμπιακό με 4-3 στα πέναλτι στον δεύτερο αποψινό ημιτελικό του φάιναλ φορ.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Όπως και το ματς Άρης – Πανιώνιος, έτσι και το δεύτερο παιχνίδι κρίθηκε από τα 11 βήματα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «κόλλησαν» στο 0-0, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση, με συνέπεια η αναμέτρηση να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι νεαροί παίκτες των «ασπρόμαυρων» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι, νίκησαν με 4-3 και έτσι θα τεθούν αντίπαλοι του Άρη στον τελικό της Δευτέρας (14/05), που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 2.

Η ομάδα του Τάσου Θέου θα έχει έτσι την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς με τον καλύτερο τρόπο για την απώλεια της πρωτιάς στο Βόρειο όμιλο, αφού στα τέσσερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου είχε δύο ισοπαλίες (αμφότερες με 1-1, ως τυπικά γηπεδούχος) και δύο ήττες κόντρα στον ΠΑΟΚ (με 4-0, σ’ ένα ματς που σημαδεύτηκε από διαιτητικά λάθη, καθώς και με 1-0 στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι που ακολούθησε).

Απών από τον τελικό, από πλευράς «κίτρινων», θα είναι ο Νίκος Ζήση, εξαιτίας της αποβολής του στον σημερινό ημιτελικό με τον Πανιώνιο.

To Top