“Με πνίγει η αδικία”

Την πρόθεση να διεκδικήσει όλα τα νόμιμα δημοκρατικά δικαιώματα, ακόμη και αν χρειαστεί να ακυρώσει το αποτέλεσμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ανακοίνωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου με αφορμή τον αποκλεισμό του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη Ψηλά” από τις εκλογές.

“Θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας, μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια”, δήλωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου ο κ.Παπαγεωργίου, μετά την απόφαση του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης να ακυρώσει τη συμμετοχή του συνδυασμού του για τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

“Πρόκειται για μια μεθοδευμένη κίνηση που οδήγησε στον αποκλεισμό μας. Επιβεβαιώνεται η υποψία μου για προγραμματισμένη τακτική”, πρόσθεσε. Όσον αφορά το πως αισθάνεται μετά τον αποκλεισμό από τις εκλογές ο κ.Παπαγεωργίου είπε: “Με πνίγει η αδικία, η οργή, η αγανάκτηση, καθώς η πολιτεία χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά”.

Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενώ τα γραφειοκρατικά ζητήματα τακτοποιήθηκαν άμεσα, η αρμόδια υπηρεσία του πρωτοδικείου ακύρωσε τη δυνατότητα συμμετοχής έντεκα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Αποτέλεσμα, ήταν ο συνδυασμός να μην συγκεντρώνει τον ελάχιστο αριθμό, που απαιτεί ο νόμος.

To Top