Με προβλήματα, αλλά στόχο μια καλή εμφάνιση ο Άρης με Παναθηναϊκό (15.45, PRESSARIS LIVE)

Μια πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Άρης στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με τους “πράσινους”, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:45 (ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Σεβέζ Γκούντγουιν και ο Σταύρος Σχίζας ακολούθησαν ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης και ταξίδεψαν στην Αθήνα, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα αγωνιστούν.

Στο μεταξύ, ο Τζέι Ντι Νότε αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση, λόγω στομαχικών διαταραχών κι έμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Ρισόντ Πακ.

Την αποστολή στην Αθήνα συνοδεύουν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, σε μια πολύ απαιτητική αναμέτρηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης ήταν ο νικητής του παιχνιδιού του πρώτου γύρου στο “Nick Galis Hall”,  αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού με 69-65, στηριζόμενος στην τριάδα των Τσέβεζ Γκούντγουϊν (19π, 9/13δ, 12ρ.), Τζανόντ Νότε (13π.) και Τζος Χάγκινς (11π, 8ασ.).

Οι «πράσινοι» πάντως κυριαρχούν συνολικά στην ιστορία αυτών των αγώνων από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64) αλλά και στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93). Στα ματς της Αθήνας αυτή η κυριαρχία είναι ακόμη πιο ξεκάθαρη αφού ο Παναθηναϊκός μετράει 34 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος. Είναι ένα σερί που άρχισε να «χτίζει» από την περίοδο 1997-98 αφού στη σεζόν που προηγήθηκε, ο Άρης σημείωσε τη μοναδική εκτός έδρας επιτυχία του στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (77-79).

To Top