ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκληση νίκης για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Πρόκληση νίκης για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό απόψε (19:30) στο Γ.Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο Άρης ξεκινάει από σήμερα ένα σκληρό crash test απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόσκληση.

Ο Άλαν Πάρντιου ανακοίνωσε την αποστολή των κιτρινόμαυρων και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται άπαντες, πλην του τραυματία Ενκουλού. Ο Άρης ταξίδεψε χθες για την Αθήνα και θα μείνει εκεί, αφού έχει μπροστά του δύο ματς για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία,  Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο.

«Πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία πρωτίστως. Να είμαστε συμπαγείς. Κυρίως, όμως, πρέπει να έχουμε σωστή αγωνιστική νοοτροπία. Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική να κλέψουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά με τη λογική ότι πάμε να πάρουμε τη νίκη! Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Άλαν Πάρντιου γι αυτό το ματς.

Με τον Ρέαμπτσουκ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή αλλά και χωρίς τους Σισέ, Βαλμπουενά, Ουί Τζο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού.

Διαιτητές:  Ρεϊνσχρέιμπερ (Μπίτον, Μετσάμπερ, Φωτιάς, VR: Άντλερ, Σαμοΐλης)

To Top