ΜΠΑΣΚΕΤ

Με πρωτοβουλία των οργανωμένων συνάντηση Γουλιέλμου-παραγόντων για οικονομική ανάσα!

Με πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών του Άρη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Γουλιέλμου-παραγόντων για οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ Άρης!

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και αγωνιστικά και οικονομικά, απαιτούνται άμεσα αλλαγές και ενίσχυση της ομάδας, αλλά γι αυτό χρειάζονται χρήματα… Μετά από πρωτοβουλία εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών, έγινε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων, επαφών και συναντήσεων τόσο με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, όσο και με παράγοντες του Ερασιτέχνη Άρη, αλλά και εξωδιοικητικούς Αρειανούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να γίνει μια συνάντηση για την εξεύρεση χρημάτων που θα δοθούν ως οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Ο Γουλιέλμος παραδέχθηκε ότι υπάρχει σήμερα οικονομική στενότητα που του περιορίζει τις κινήσεις του και δήλωσε θετικός σε οποιαδήποτε “χείρα βοηθείας” από την πλευρά των παραγόντων. Όλες οι πλευρές συμφωνούν αυτήν την στιγμή, ότι δεν υπάρχει μέρα για χάσιμο, καθώς και ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση.

Πλέον απομένει να οριστεί το ραντεβού και όλες οι πλευρές να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να δράσουν άμεσα, προκειμένου να μην μπει ο Άρης σε επικίνδυνες περιπέτειες και κυρίως σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.

To Top