Στην πόρτα της εξόδου ο Κάναντι στη Νυρεμβέργη!

Βαρύ το κλίμα στη Νυρεμβέργη για τον Νταμίρ Κάναντι, με τη μία μόλις νίκη στα εννιά τελευταία ματς να τον οδηγεί πιθανότατα στην απόλυση!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καϊζερσλάουτερν στα πέναλτι, στο Γερμανικό Κύπελλο, ακολούθησε η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Νυρεμβέργης, Ρόμπερτ Παλικούτσα, που απαίτησε «ένα σημάδι και μια ξεκάθαρη αντίδραση».

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι του το έδειξε, αλλά με τον πιο αρνητικό τρόπο… Καθώς βρέθηκε να χάνει με… 3-0 στο ημίχρονο από την Μπόχουμ, εκτός έδρας

Αποτέλεσμα; Στο (καλύτερο) δεύτερο ημίχρονο, για πρώτη φορά οι 1.500 οπαδοί της Νυρεμβέργης που έκαναν το ταξίδι, άρχισαν να ζητούν την απομάκρυνση του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου…

Ακολούθησαν δηλώσεις… μεταμέλειας του Χάνο Μπέρενς, με τον αρχηγό των Φράγκων να τονίζει πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να διορθώσουν την κατάσταση. Κάτι που, πιθανότατα, θα το κάνουν έχοντας και νέο προπονητή

Μπορεί ο Παλικούτσα να μην τοποθετείται επίσημα επί του θέματος, ωστόσο στη Γερμανία αναφέρουν ότι μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αφού αναμένεται να γίνει και συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Νυρεμβέργης με θέμα, μεταξύ άλλων, την εύρεση καινούργιου προπονητή για τον πάγκο της.

Κάτι που φαίνεται να έχει… αποδεχθεί και ο ίδιος ο Κάναντι, με τη μια μόλις νίκη στα εννιά τελευταία επίσημα παιχνίδια με εκείνον στην τεχνική ηγεσία, να του κοστίζει πιθανότατα τη θέση!

«Στο τέλος είναι πολύ φτωχός ο απολογισμός, φυσικά, συμφωνώ με αυτό και αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βάλω την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά και ο σύλλογος έχει να πάρει τις δικές του αποφάσεις», ανέφερε με νόημα ο Αυστριακός κόουτς.

To Top