Με Ρένια και Σουνά η προπόνηση, έπιασε δουλειά ο Κούρτζιελ

Την οδό της… ήπιας προσαρμογής επέλεξε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για τους παίκτες του Άρη, στην επιστροφή τους στις προπονήσεις έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει, για την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς και χαρακτηρίστηκε από την «πρώτη» του νέου προπονητή τερματοφυλάκων, Γκρέγκορζ Κούρτζιελ, αλλά και από την παρουσία των «μικρών» Άντι Ρένια και Δημήτρη Σουνά!

Το ραντεβού της ομάδας στο Νέο Ρύσιο ήταν διαφορετικό από εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, αφού η προπόνηση είχε μικρή διάρκεια και χαμηλή ένταση. Νέο πρόσωπο σ’ αυτήν ήταν ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων της Λοντζ, Γκρέγκορζ Κούρτζιελ, που επελέγη από τον Πρόμπιερζ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πλαβούκου.

Ταυτόχρονα, όμως, «φρέσκα» πρόσωπα ήταν και δύο παίκτες της Κ-20, ο 18χρονος Άντι Ρένια και ο 17χρονος Δημήτρης Σουνάς, τους οποίους ζήτησε να δοκιμάσει με την ανδρική ομάδα ο Πολωνός τεχνικός. Μάλιστα, οι δύο νεαροί άσοι θα λάβουν μέρος και στην αντίστοιχη αυριανή προπόνηση με τους «μεγάλους», στο Νέο Ρύσιο.

Από αύριο θα ανέβουν σιγά – σιγά και οι ρυθμοί ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στην οποία δεν αποκλείεται να προλάβει να δώσει το «παρών» ο Ελντίν Γιακούποβιτς. Ο Ελβετός τερματοφύλακας, ο οποίος είχε υποστεί μικρή θλάση στον δικέφαλο στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Έτσι, από την Πέμπτη αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ωστόσο, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην προλάβει να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας μέχρι την Κυριακή, πράγμα που θα σημάνει την επάνοδο του Μάρκου Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες, πάντως, κανείς δεν έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στο «Γεντί Κουλέ», αφού ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κώστας Καπετάνος υπολογίζεται να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Εξάλλου, νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες ακόμη θα παραμείνουν ο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και ο Νέτο, που είχε υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη της εβδομάδας από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται με άδεια.

To Top