Με Σκωτία στον «άσο» DNB και Ρετζίνα στο Χ2‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Με το… δεξί μπήκε η Εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, καθώς νίκησε 1-2 εκτός έδρας τη Λετονία. Σήμερα μπορεί να είναι μέρα… ξεκούρασης για τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, μια και υπάρχουν την Τρίτη και πάλι αγώνες για τα προκριματικά, ωστόσο η δράση στην Αγγλία δε σταματά ποτέ. Απο κοντά και Βραζιλία, Β’ Ισπανίας και Β’ Ιταλίας, ενώ διεξάγονται και δύο αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις αρχίζοντας από την κατηγορία «Μονά» και το παιχνίδι της ημέρας που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) στην αναμέτρηση της Σκωτίας με τη Σερβία που παίζεται στο 1.85 στην Expekt. To βράδυ η Κοριτίμπα υποδέχεται τη Φλαμένγκο και εμείς θα πάμε με τον «Άσσο» που προσφέρεται στο 1.91 στην 888.

Στην κατηγορία «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας βάσει πονταρίσματος έρχεται από τη Β’ Ιταλίας. Με 40 ευρώ λοιπόν ποντάρουμε στο Χ2 της Ρετζίνα μέσα στη Βερόνα που πληρώνει 2.22 στην 12Bet. Με 30 ευρώ ποντάρισμα από την Αγγλία έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Στόκπορτ με αντίπαλο τη Νιούπορτ στο 2.13 στην Bet365 και το Χ2 της Φιγκεϊρένσε κόντρα στην Πόντε Πρέτα στο 2.12 στην BetVictor. Τέλος με 20 ευρώ ποντάρισμα στο άλλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πάμε με το Χ στο Δανία – Τσεχία που προσφέρεται στο 3.40 στην BetVictor.

Στην κατηγορία «Τένις», το US Open έχει φτάσει στα ημιτελικά και οι μάχες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα ο Τόμας Μπέρντιχ τίθεται αντιμέτωπος με τον Άντι Μάρεϊ και ο tipster μας πιστεύει αρκετά και ποντάρει 50 ευρώ στο -3,5 games του Σκωτσέζου που πληρώνει 1.90 στην BetVictor.

Τέλος, η δράση στη Formula 1 μεταφέρεται από το Βέλγιο στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μόντσα. Ο tipster μας έχει επιλέξει τέσσερα σημεία με 50 ευρώ ποντάρισμα το καθένα, με τον Χάμιλτον να προσφέρεται για νίκη στο 2.88 στην BetVictor.

Δείτε αναλυτικά εδώ όλα τα σημεία στην κατηγορία «Formula 1»

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, Τένις και Formula 1, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top