Χωρίς κατηγορία

Η… πρόσκληση του Κοέλιο στους φιλάθλους των κίτρινων

Μια μέρα μετά τη συνέντευξη στο PRESSARIS, o Νούνο Κοέλιο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό φιλικό.

«Ένα πολύ σημαντικό φιλικό για την ομάδα μας, ένα δυνατό τεστ που μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Τέτοια φιλικά βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα για να μην χάνει  τον αγωνιστικό ρυθμό. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα μας βοηθήσει πάρα πολύ” είπε ο Κοέλιο για να συμπληρώσει:

“Αναφορικά με το πρώτο μου παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και το πρώτο ματς με τον Πανιώνιο που είδα διέκρινα ότι αν και είναι νεανικό το ρόστερ της ομάδας, είναι ποιοτικό και πιστεύω ότι θα έχουμε μία ήσυχη χρονιά. Προσωπικά θα δουλεύω με στόχο να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή. Έχω εγκλιματιστεί με την ομάδα σε ικανοποιητικό βαθμό, έχω κάνει πολλές συζητήσεις και με τον προπονητή για τον ρόλο που θα έχω μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο περνάει ο καιρός και παίρνω παιχνίδια με την ομάδα θα είναι καλύτερο για μένα. Είμαι εδώ για να δουλεύω με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι».

To Top