Με Σολτάνι για φουλ επίθεση, ψάχνει τον… «αντί-Φατί»

Η αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες ξεκίνησε στον Άρη. Η… «επιχείρηση Δόξα Δράμας» ξεκίνησε από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος θέλει να παρατάξει την Τετάρτη ένα σύνολο που θα πάρει το τρίποντο και θα κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλα δείχνουν με βάση την εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανθρακικό για το κύπελλο, ότι το σύνθημα της… φουλ επίθεσης από τον Πρόμπιερζ θα εκφράσει ο Σολτάνι, ο οποίος λογικά επιστρέφει στην ενδεκάδα και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τις πτέρυγες, Ουμπίντες και Νέτο αναμένεται να είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Δόξας Δράμας και με δεδομένο ότι οι κίτρινοι θα έχουν απέναντί τους τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος θα αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ, για να κάνουν πιο… εύκολη τη ζωή τους.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, μια και οι Καζναφέρης και Μίσελ στα δυο άκρα και οι Ντίκο, Λαζαρίδης στα στόπερ είναι οι επικρατέστεροι. Τερματοφύλακας θα είναι φυσικά ο Μάρκος Βελλίδης.

Το μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο… παρτενέρ του Κάρλος Τόχα στα αμυντικά χαφ και ήδη αναζητείται ο… «αντί-Φατί», με δεδομένο ότι ο Γάλλος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει.

Η εμφάνιση του Οικονομόπουλου στην Κομοτηνή δεν ήταν αυτή που περίμενε ο Πρόμπιερζ και ίσως δώσει φανέλα βασικού στον Κατίδη.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top