Τα λένε διοίκηση και Πρόμπιερζ για τα μεταγραφικά, αλλά και το… «ψυγείο»

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι συχνές και για πολλά θέματα. Αυτήν την φορά στην ατζέντα της συζήτησής τους, θα μπουν όλα τα μεταγραφικά, αλλά και αγωνιστικό… «ψυγείο», με κάποιες από τις αποφάσεις του Πολωνού (π.χ. Καστίγιο, Παπαστεριανός).

Όπως σας είχε ενημερώσει το PRESSARIS, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει ζητήσει από τα μέσα του Δεκεμβρίου την ενίσχυση της ομάδας, με έναν επιθετικό και έναν μέσο. Ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές προσπάθειες, προκειμένου να εντοπιστούν μεταγραφικοί στόχοι με την δεδομένη όμως δυσκολία στον οικονομικό κομμάτι.

Ο Άρης αυτήν την εποχή θέλει το… ιδανικό, να συνδυάσει, δηλαδή, παίκτες έτοιμους να μπουν και να προσφέρουν, αλλά και με οικονομικούς όρους τέτοιους που να μπορεί να αντέξει το «πορτοφόλι» της ΠΑΕ.

Στη συζήτηση που θα γίνει, θα μπουν όλα σε μια σειρά, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, με ουσιαστικό τρόπο και στοχευμένο.

Από κει και πέρα, θα γίνει μια συζήτηση και για κάποιες από τις αποφάσεις του Πολωνού σε ότι αφορά το… «ψυγείο» στις οποίες μπαίνουν ποδοσφαιριστές από την βασική ομάδα.

Ο Σάκης Πρίττας ήταν ο πρώτος που μπήκε… θεαματικά στο περιθώριο, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα του Νέρι Καστίγιο και του Μανώλη Παπαστεριανού.

Ο τελευταίος παραμένει στον… «πάγο» και προπονείται εδώ και μια εβδομάδα, με απόφαση του Πρόμπιερζ, μόνος του επειδή, σύμφωνα με τον 39χρονο τεχνικό δεν προσπάθησε αρκετά σε κάποιες προπονήσεις. Την ώρα, που έχει παίξει σε μια σειρά θέσεων, πλην της φυσικής του, για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας.

Όσο για τον Νέρι Καστίγιο, μετά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ παίκτη και διοίκησης, υπάρχει μια συναινετική διάθεση, προς «το συμφέρον του Άρη», όπως είπε πρόσφατα και ο Θανάσης Αθανασιάδης.  
Για τα θέματα Παπαστεριανού, Καστίγιο θα γίνει διεξοδική συζήτηση, όπως και μια γενικότερη τοποθέτηση για την τακτική του «πάνε-έλα» από τον Πολωνό και το κατά πόσο έχει τα οφέλη που επιθυμεί μέσα στην ομάδα και δεν προκαλεί σημεία τριβής, αντί για αγωνιστικά κέρδη.

Πάντως, ειδικά στην περίπτωση του Παπαστεριανού, αν ο Πολωνός παραμείνει ανένδοτος και κρατήσει αποκλεισμένο τον 24χρονο μέσο, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσουν ακόμη και τη λύση του συμβολαίου του.

Αντίθετα, το θέμα του Καστίγιο, είναι πολύ πιο περίπλοκο…
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top