Με Σουνά στη Δράμα η Κ-17

Με το Δημήτρη Σουνά στην σύνθεσή της θα μεταβεί στη Δράμα η Κ-17 για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα, στο γήπεδο των Κουδουνίων, όπου θα επιχειρήσει να κερδίσει τους «μαυραετούς» για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες.

Η ομάδα του Τάσου Θέου, που είχε νικήσει 2-0 τη Δόξα το περασμένο Σάββατο στην Σουρωτή, θα παραταχθεί χωρίς τους Παπουτσή και Κιβρακίδη, στην αναμέτρηση που αντιστοιχεί στη 2η αγωνιστική του γ’ γύρου. Ωστόσο, παρών θα είναι ο Σουνάς, αφήνοντας για λίγο την Κ-20, με δεδομένο ότι στο πρωτάθλημα Κ-17 κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί δύο παίκτες γεννημένους το 1994.

Για τους «κίτρινους», η νίκη στα Κουδούνια αποτελεί μονόδρομο, έτσι ώστε να ανεβούν ξανά στην κορυφή του ομίλου τους, εκεί όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους αλλά και 1 παιχνίδι λιγότερο.

Ο Άρης, όμως, εξακολουθεί να κρατά την κατάσταση στα χέρια του, αφού μέσα στον επόμενο μήνα πρόκειται να αντιμετωπίσει δύο φορές τους «ασπρόμαυρους» και η πρωτιά του ομίλου θα κριθεί σ’ αυτά τα δύο ντέρμπι.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top