Τριπλά… χαμόγελα για Μασάδο

Χαμόγελα για τον Μανουέλ Μασάδο στη σημερινή πρώτη προπόνηση, μετά το διήμερο ρεπό. Ο λόγος; Τριπλός. Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη και ο Πορτογάλος προπονητής είδε με ικανοποίηση να φωνάζουν παρών τρεις από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Νέρι Καστίγιο προπονήθηκε κανονικά, έχει ορισμένες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά μετά την μικροεπέμβαση που έκανε και η ξεκούραση που είχε τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι λειτούργησαν ευεργετικά.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην διάθεση του Μασάδο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ προκειμένου να σηκώσει το βάρος της επιθετικής γραμμής.

Παρών φώναξε και ο Μίσελ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Το πρόβλημά του ξεπέρασε και ο Νίκος Λαζαρίδης που προπονήθηκε κανονικά, μετά την περιπέτεια που είχε την περασμένη βδομάδα.

Από κει και πέρα, ο Νόε Ακόστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και φυσιολογικά αύριο ή την Πέμπτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Απών από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο Φράνσις Ντίκο που υπέστη θλάση στον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα μείνει τουλάχιστον δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Αύριο το πρόγραμμα των παικτών του Άρη περιλαμβάνει μία προπόνηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι απών από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι και ο τιμωρημένος Καπετάνος.

To Top