ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Με στεναχώρησε η εικόνα των άδειων γηπέδων”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο γεγονός της απουσίας του κόσμου που ήταν αναγκαστική για τον Άρη λόγω της τιμωρίας της έδρας.

Ο προπονητής του συμπολίτη ξεκίνησε λέγοντας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους παίκτες μου, για την προσπάθεια όλης της χρονιάς. Οι 19 νίκες δεν ήταν λίγες, βάσει των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε αγωνιστικά. Αν τα συνοψίσουμε, μαζί με όσα πέτυχε η ομάδα, της αξίζουν συγχαρητήρια. Ρεαλιστικά Αρης και ΠΑΟΚ πάνε για την τρίτη θέση, αλλά δεν είναι το ταβάνι τους.

Αυτό που με στεναχώρησε, είναι ότι τα γήπεδα ήταν άδεια. Ο κόσμος είναι αυτός που φτιάχνει τις ομάδες και σε βοηθάει να βάλεις στόχους. Αυτό θέλουμε. Τον υγιή κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Εχουμε μείνει πάντα στην εικόνα ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα είναι μπροστά. Κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει.

Οι προσπάθειες που κάνουν οι διοικήσεις και των δύο ομάδων, είναι πολύ μεγάλες. Εμείς από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Αλλοι τρέχουν για τα προβλήματα της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως, κάτι πρέπει να αλλάξει».

To Top