ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ξεχωριστά “ευχαριστώ” του Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες του αλλά και τους αφανείς ήρωες, ανθρώπους των γραφείων της ΚΑΕ Άρης, οι οποίοι είχαν κι αυτοί τη δική τους συμβολή στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Ο προπονητής των κίτρινων είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες του, τον Θωμά Νίκου και τον Σάββα Καμπερίδη. Τον πιο καταρτισμένο γυμναστή στην Ελλάδα, τον Παναγιώτη Ζάλογγο.

Τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη και την “ψυχή” της ομάδας, τον φροντιστή, Γιάννη Νικητάκη. Επίσης τους δυο γιατρούς της ομάδας, τον Μίλτο Θεοδώρου και τον Θανό Μιλούση.

Ακόμη τον εξωτερικό συνεργάτη, τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Αυτοσμίδη και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Χάρη Γλάρο. Να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους των γραφείων, την Έλσα Παπαδοπούλου, την Νατάσσα Αντωνιάδου και την Ιωάννα Μαυρομάτη.

Τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου τον Αντώνη Γκάτζιο, ο οποίος κάνει μια δύσκολη δουλειά σε μια δύσκολη πόλη, δείχνοντας ήθος.

Και τέλος όλους τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία και την σχέση σεβασμού που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς”.

 

 

To Top