ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Με συγκέντρωση και στο επόμενο»

Να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και στο παιχνίδι με την Δομινικανή Δημοκρατία (28/6, 20:30) δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου οι διεθνείς Βασίλης Μουράτος και Σωτήρης Μπιλλής.

«Σίγουρα η όμορφη εικόνα μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Στην αρχή ήμασταν αγχωμένοι γιατί ήμασταν μπροστά στο κοινό μας. Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί και πάμε στο επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Βασίλης Μουράτος.

Για το αυριανό παιχνίδι: «Για τη συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αυτό που μας λένε οι προπονητές μας και να δώσουμε το 100%. Είναι μια ομάδα που δεν τους έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά όλο το τεχνικό επιτελείο κάνει την καλύτερη δουλειά προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι».

«Μια πολύ καλή νίκη, όχι όμως εύκολη. Από την άμυνα νικήσαμε αυτό το παιχνίδι και μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Στο επόμενο πάμε συγκεντρωμένοι θα κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν τον ξέρουμε πάρα πολύ αλλά όποιος και αν είναι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε από την πλευρά του ο Σωτήρης Μπιλλής.

Τέλος, Κώστας Μήτογλου πρόσθεσε: «Στο τέλος βγάλαμε πολλή ενέργεια, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας, κυρίως στην άμυνά μας. Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε υγεία και και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Και η Δομινικανή Δημοκρατία και η Σερβία είναι πολύ καλές ομάδες. Το μεταξύ τους παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο. Το προπονητικό μας επιτελείο θα κάνει το σκάουτινγκ και θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε».

To Top