ΜΠΑΣΚΕΤ

Με συμμάχους ψυχολογία, Χάνλαν και Κέλι, ο Άρης έτοιμος για την νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20.00)!

O μπασκετικός Άρης αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη φέτος για τους φιλάθλους του και το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη δοκιμάζεται σήμερα στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς ιδιαίτερων συνθηκών.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20.00 (PRESSARIS-LIVE) και είναι το πιο σημαντικό ματς της 10ης αγωνιστικής. Ο κόουτς του Άρη πλέον περιμένει τον Χάνλαν και τον Κέλι να ηγηθούν της ομάδας του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο που θα θέλει με κάθε τρόπο τη νίκη.

Το θετικό για τον Άρη είναι ότι υπάρχει εξαιρετική ψυχολογία, είναι πλήρης και φυσικά δεν έχει κούραση. Από την άλλη ο αντίπαλος δε θα έχει τον Κάρτερ και οι Γιάνκοβιτς, Γκρίφιν είναι ανέτοιμοι, αλλά λογικά θα σφίξουν τα δόντια όσο μπορούν.

Οι δυο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά το γόητρο και τη σημασία που έχουν αυτά τα ματς. Ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον κόσμο στου πλευρό του, αλλά οι κίτρινοι φέτος έχουν δείξει πως είναι ικανοί για όλα.

Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τον Άρη σε εξαιρετική βαθμολογική και ψυχολογική θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Λυκογιάννης παίζουν με πίεση και άγχος, μιας και στο Πρωτάθλημα είναι μόλις με 2 νίκες.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρία έτη, τρεις διαδοχικές νίκες.

Ο ΠAOK έχει τον χειρότερο απολογισμό του στις τελευταίες 14 σεζόν, αφού ηττήθηκε στους έξι από τους οχτώ πρώτους αγώνες του στη Stoiximan Basket League. Χειρότερος ήταν μόνο εκείνος της περιόδου 2007-08 όταν είχε μόνο μία νίκη σε οχτώ ματς.

Ο Άρης από την άλλη πλευρά με ρεκόρ 4-4, έχει τον καλύτερο απολογισμό του για τις τελευταίες πέντε σεζόν, στο συγκεκριμένο σημείο του Πρωταθλήματος.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Άρης μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «PAOK SPORTS ARENA», αλλά ο ΠΑΟΚ μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι μέσα στην έδρα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Φούφης-Ζαχαρής-Μαγκλογιάννης και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την  ΕΡΤ3 Live.

 

 

To Top