ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από τον Μάντζιο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άρης έτοιμος για μια ακόμη “μάχη”! Με την προπόνηση που θα γίνει σήμερα  το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30), με δεδομένες δυο απουσίες.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα μείνει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ το ίδιο θα γίνει για τον Ντάνιελ Σούνγκρεν, μόνο που αυτός θα παραμείνει λόγω του τραυματισμού του. Ο Σουηδός και χθες έκανε θεραπεία, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Χουλιάν Κουέστα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή για την Αθήνα.

Με αυτά τα δεδομένα, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία το απόγευμα θα πετάξει για την πρωτεύουσα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική πρόβα και αποστολή από τον Μάντζιο

Ο Άρης φουλάρει για ΟΦΗ, σήμερα ο Άκης Μάντζιος κάνει την τελική πρόβα και βγάζει την αποστολή για  το παιχνίδι της Κυριακής.

Με την προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταία της κανονικής διάρκειας) του πρωταθλήματος Super League..

Χθες για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα είχε ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και τακτική με τους Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια και Εργκυς Κάτσε να ακολουθούν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας”

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινή προπόνησης το τεχνικό τιμ του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με την ομάδα της Κρήτης.

To Top