Με συν τέσσερις μεταγραφές η Βέροια

Με τέσσερις νέους παίκτες θα συνεχίσει η Βέροια την προσπάθεια στην κατηγορία. Ίσραελ, Ντομπρασίνοβιτς, Μπερτέν και Ρεάνο αποκτήθηκαν από μια ομάδα, η οποία θεωρείται από τις βασικές αντιπάλους του Άρη στο παιχνίδι της παραμονής.

Oι κίτρινοι αντιμετωπίζουν τη Βέροια εκτός έδρας την 24η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά την περίπτωση του Νταβίντ Ίσραελ, τελικά κατάφερε να βρει άκρη με τη Χερέθ και την ισπανική Ομοσπονδία, η οποία έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου Ισπανού δεξιού χαφ.

Σε ελληνικό έδαφος επέστρεψε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο 36χρονος άλλοτε μεσοαμυντικός της Καβάλας, ο οποίος μετά δοκίμασε την τύχη του στην Κύπρο (είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Μεγαλονήσου), αλλά και στο Καζακστάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας.

Για τα μετόπισθεν η Βέροια απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό από την Αϊτή, Φραντς Μπερτέν, ο οποίος έχει περάσει από τον ΟΦΗ (2009-2011), ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Ντομπρασίνοβιτς στην Άλκη.

Το καρέ ολοκληρώνει ο Νταβίντ Αλεχάντρο Ρεάνο. Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Φέτος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με τη Γκλόρια Μπίστριτα έχοντας 13 συμμετοχές.

To Top