Με σύνθημα «Νικολαΐδης αθάνατος!» ξεκίνησε ο 10ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος

Με το ηχηρό σύνθημα «Νικολαΐδης αθάνατος!» που ένωσε τις φωνές των δρομέων ξεκίνησε με αφετηρία τον Λευκό Πύργο, ο επετειακός 10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης 

Το σύνθημα της εκκίνησης έδωσε λίγη ώρα μετά τις 18:00 ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Ζεϊμπέκης για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ , με την ψυχολογία των δρομέων, όλων των ηλικιών, από 46 διαφορετικές χώρες να δίνουν μία νότα εορταστικού κλίματος φορώντας τα αθλητικά τους παπούτσια, με κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους συμμετέχοντες το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία.

Παράλληλα, το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 19:30) με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας.

Οι δρομείς με αναπηρικά αμαξίδια βρέθηκαν και φέτος συμβολικά πρώτοι στην εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου, με τον Χρήστο Μπεντιούλη να ξεκινά πρώτος, συνοδεία της ομάδας «Never Give up».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του επετειακού 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ περιλαμβάνει επίσης τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 19:30) με αφετηρία επί της πλατείας Ελευθερίας, όπου οι δρομείς ήδη κάνουν το ζέσταμά τους. Στη συνέχεια, δύο ώρες αργότερα ξεκινά ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

To Top