ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σοβαρότητα μηδέν! Ελληνική… τρέλα: Ίδια ώρα ΠΑΟΚ-Άρης, Άρης-Ιωνικός και… Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος!

Άραγε υπάρχει λογική; Υπάρχει… σοβαρότητα; Υπάρχει οργάνωση; Την ίδια μέρα, Σάββατο βράδυ, έχουν οριστεί τρία σημαντικά αθλητικά γεγονότα και μάλιστα την ίδια ώρα!

Πού είναι η πρόβλεψη της αστυνομίας; Ποια είναι η… προνοητικότητα των καναλιών σε ότι αφορά το να “πουλήσουν” το “προϊόν” τους;

Ψιλά γράμματα. Μάλλον ρητορικές ερωτήσεις.

Α. Στις 19:15 έχει οριστεί το ΠΑΟΚ-Άρης στο κλειστό της Πυλαίας για τη Basket League. Ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει φιλοξενούμενους οπαδούς αλλά πάντοτε τέτοια ντέρμπι, δρομολογούν την κινητοποίηση της αστυνομίας.

Β. Στις 20:30 το Σάββατο, είναι το παιχνίδι Άρης-Ιωνικός για τη Superleague στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρινόμαυροι ήδη μέχρι τώρα έχουν μέσο όρο 10.333 στα εισιτήρια και στην έδρα τους πάντοτε υπάρχει μεγάλη προσέλευση, με την ανάλογη κινητοποίηση της αστυνομίας.

Γ. Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης. Σάββατο από τις 19:30 μέχρι τα… μεσάνυχτα! Οι δρόμοι της πόλης στο κέντρο θα κλείσουν, ενώ θα υπάρχει επίσης σημαντική κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ποια ιθύνοντα… μυαλά αποφάσισαν και ενέκριναν να γίνουν όλα αυτά την ίδια ώρα, με ότι συνεπάγεται αυτό, θα ήταν πολύ χρήσιμο να το πληροφορηθούμε!

 

To Top