“Με τέτοιο κόσμο δεν το σκέφτεσαι… Υπογράφεις αμέσως στον Άρη”!

Χαρούμενος, αποφασισμένος και διψασμένος να διακριθεί με τον Άρη δηλώνει ο Νίκος Ψυχογιός, στις πρώτες του… ώρες ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Λίμπερο”:

Για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η προσέγγιση ώστε να κλείσει στον Άρη:“Όταν ήμουν ελεύθερος είχα κάποιο άγχος διότι δεν ήξερα ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά και υπέργραψα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Όμολογώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή και ελπίζω όλα στο μέλλον να πάνε καλά.
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο μάνατζερ μου μετέφερε το ενδιαφέρον του Άρη και μέσα σε δύο μέρες η μεταγραφή έκλεισε. Δεν χρειάστηκε να το το σκεφτώ και πολύ γιατί ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ δυναμικό κοινό”.

Για τη νέα συνεργασία που θα έχει με τον Μάκη Κατσαβάκη τόνισε: “Θέλω να δικαιώσω τον ίδιο μου τον εαυτό και παράλληλα να αποδείξω ότι αξίζω να φοράω τη φανέλα του Άρη. Βέβαια, θέλω να δικαιώσω και αυτούς που με επέλεξαν. Πάντως το γεγονός ότι στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Μάκης Κατσαβάκης έπαιξε μεγάλο ρόλο. Γνωριζόμαστε καιρό και θα με βοηθήσει να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας”.

Υποσχόμενος για το τι θα αλλάξει στον φετινό Άρη: “Δεν μπορώ να κρίνω και να μιλήσω για τα προηγούμενα χρόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φέτος θα δουλέψουμε με πολύ όρεξη. Θα μας διακρίνει η μαχητικότητα και τα πολλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο”.

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας σχολίασε: “Είναι νωρίς για να βάζουμε στόχους. Θα δούμε πως θα πάει η ομάδα στα πρώτα παιχνίδια και μετά θα μιλήσουμε και για στόχους. Πάντως, πιστεύω πως μόλις βρούμε τα πατήματα μας σαν ομάδα θα είμαστε πολύ δυνατοί και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά”.

Για την ενδεχόμενη πίεση που θα υπάρχει στους κίτρινους είπε: “Σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης υπάρχει πάντα πίεση και αυτό δεν μας αγχώνει. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο της ομάδας και ελπίζω να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να τον ικανοποιήσουμε. Πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό από την φετινή προσπάθεια που κάνουν όλοι στον Αρη”.

To Top