Ψυχογιός: “Πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα για να αναπληρώσουμε το κακό που κάναμε”

Ο Νίκος Ψυχογιός βίωσε πέρσι τον υποβιβασμό του Άρη και με δηλώσεις που έκανε από το Πράβετς στα ερτζιανά της πόλης, υπογράμμισε την ευθύνη που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να αναπληρώσουν το κακό που έκαναν πέρσι!

Ο Ψυχογιός ήταν αυτός που μίλησε στη σημερινή media day στο Πράβετς και τόνισε:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από την πρώτη μέρα που ήρθαμε. Δουλεύουμε στις αδυναμίες μας, συστηματικά, τακτικά και τα πάμε καλά».

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή προετοιμασία: «Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο παιχνιδιού και τακτικής, όπως και για την ατομική δουλειά σε κάθε παίκτη. Ο κύριος Καλαϊτζίδης δουλεύει πολύ στο επιθετικό κομμάτι, Θέλει να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα».

Για την περσινή σεζόν: «Εχουμε την απόλυτη ευθύνη. Και οι παλιοί και οι καινούργιοι πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία για να αναπληρώσουμε το κακό που κάναμε».

Για το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης στον Αρη: «Τις συνθήκες τις ξέραμε όσον αφορά τις μεταγραφές. Πολλές ομάδες χρησιμοποιούν νεαρούς παίκτες. Το σημαντικό είναι να γίνει σωστή δουλειά και να αφομοιώσουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής».

Για το γεγονός ότι ο Καλαϊτζίδης προσπαθεί να αξιοποιήσει τις επιθετικές του αρετές: «Ανέκαθεν μου άρεσε να παίζω επιθετικά. Ο προπονητής με βοηθάει να το δείξω. Χαίρομαι και το θέμα είναι ο καθένας να βρει τον ρόλο του στην ομάδα».

Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, δεν με αφορά. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ηρεμία».

Για τους παίκτες της Κ-20 που δοκιμάζονται στην ομάδα: «Το σημαντικότεροι είναι να τους δείξουμε ότι είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο πιο γρήγορα θα ανέβουν επίπεδο επαγγελματικά».

Για το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αρη: «Να ξέρει πως θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ανέβουμε. Μακάρι να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει».

 

To Top