“Όλοι στον Άρη είναι εξαφανισμένοι! Ο κόσμος δεν μπορεί να ησυχάσει με αυτό που βιώνει…”

Λάβρος κατά της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ήταν ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις, υπογραμμίζοντας την… εξαφάνιση όλων των παραγόντων του Άρη αυτές τις ημέρες!

Μιλώντας στον “Αρένα” ο Περικλής Τράιος τόνισε: “Ο Άρης διαλύεται. Φτάσαμε 12 Αυγούστου και βλέπουμε απίστευτα πράγματα. Τα γραφεία του Α.Σ είναι κλειστά. Πήρα τηλέφωνο από πατέρα που ήθελε να γράψει το επτάχρονο γιο του παρά τα όσα συμβαίνουν για να δει το παλικάρι του με την φανέλα της ομάδας. Είναι κλειστά τα γραφεία και είναι όλοι εξαφανισμένοι. Ο πρόεδρος αλλά και οι υπόλοιποι είναι απών. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του Παπαγεωργίου στον Ελληνικό αθλητισμό και στον σύλλογο. Υπάρχει σεβασμός αλλά έχει και έναν θεσμικό ρόλο. Έχω πληροφορηθεί πως έχει κάποιο πρόβλημα, αντιπρόεδρος δεν υπάρχει; Κάποιος άλλος δεν υπάρχει; Επίσης, πρέπει να κάνει ένα έγγραφο η ομάδα στην ομοσπονδία για να πάρει παράταση για την κατάσταση της Γ’ εθνικής. Η ομάδα πρέπει να παίρνει θέση. Η ΠΑΕ Άρης αυτή την στιγμή είναι εξαφανισμένη και αυτή. Τι κάνει ο κ. Στεφανίδης και το διοικητικό συμβούλιο; Έχουν φύγει όλοι από την Βουλγαρία και την παράτησαν. Η ομάδα δεν έχει κάνει ούτε ένα φιλικό αγώνα και απλά τρέχει. Κάνουν απλά διπλά και με φροντιστές κλείνουν εντεκάδες. Ρώτησαν όλοι αυτοί οι διοικητικοί παράγοντες του Άρη Θεσσαλονίκης που γιορτάζει τα 100 χρόνια τι γίνεται εκεί πέρα; Ποιος είναι ο άνθρωπος της διοίκησης που είναι υπεύθυνος; Ποιος είναι ο αρχηγός αποστολής του Άρη; Πάντα υπάρχει ένας υπεύθυνος από την μεγαλύτερη μέχρι την μικρότερη ομάδα. Χάθηκε κόσμος, διαλύθηκε η ομάδα και χάθηκαν περιουσιακά στοιχεία. Ο Αγγελούδης και ο Μανιάς μπορούσαν να αξιοποιηθούν. Ακόμα και με τον Διούδη λίγα πήρε η ομάδα. Δεν κάνουν το αυτονόητο να ζητήσουν μια παράταση. Γίνεται χαμός, δώστε μας μια παράταση να τρέξουν οι διαδικασίες”.

Για το αν προλαβαίνει ο Άρης: “Εγώ πιστεύω προσωπικά πως προλαβαίνει γιατί είναι ο Άρης. Θα πάρω 10 τηλέφωνα και θα πετύχω αυτό που θέλω. Μπορούμε να μιλάμε για μια αθόρυβη παράταση που έχει δώσει η ΕΠΟ βλέποντας την Δόξα Δράμας. Υπάρχουν πολλές προβληματικές εταιρείες στην Β΄ εθνική. Πρέπει να γίνει μια κίνηση από τον Άρη. Το είπαμε από τις 25 Μαΐου επίσημα και κοιτάξαμε τον κόσμο και του το είπαμε στα μάτια. Η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη. Βλέπαμε αυτό που ερχόταν. Θυμάμαι τον κ. Στεφανίδη να του λέω πως τον Αύγουστο δεν θα έχει γίνει τίποτα. Χωρίς κεφάλαια η Β’ εθνική δεν είναι βιώσιμη. Βλέπαμε πως οι προϋποθέσεις δεν υπήρχαν. Ένα τηλέφωνο ανθρωπιάς από έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στον αθλητισμό τον Χάρη Παπαγεωργίου θα φέρει αποτέλεσμα. Ας γίνει και ένα τηλέφωνο στην Δράμα να γίνει κάτι συντεταγμένο. Το θέμα είναι πως όλοι στον Άρη είναι εξαφανισμένοι. Ο κόσμος δεν μπορεί να ησυχάσει με αυτό που βιώνει.

Από την Πέμπτη προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον του Άρη. Οι πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πως δεν έχει πάει στα γραφεία ακόμα. Τον Άρη τον έχουν φυλακισμένο. Μια ιστορική και δύσκολη απόφαση να ξεκινήσει από το μηδέν θα οδηγούσε προς την σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να είναι σκληρή η Γ’ εθνική αλλά θα εξαγνίσει τον Άρη και θα καθαρίσει από όλα. Είναι μια απόφαση πάρα πολύ δύσκολη. Όπως εμείς ανοίξαμε τον δρόμο με το άρθρο 44 τώρα τον άνοιξε η ΑΕΚ για την Γ’. Θα δώσει στον σύλλογο μια νέα αρχή. Μια ρεαλιστική, σοβαρή επανεκκίνηση για να μπούνε οι βάσεις. Ο Γιώργος δεν είπε να διοικήσουμε τον Άρη. Να το καθαρίσουμε και να βρεθεί ένας άνθρωπος και να πάρει έναν υγιή Άρη που είναι μεγάλη ομάδα με τους φιλάθλους του. Δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα και για αυτό τον λόγο υπάρχουν αντιδράσεις σκληρές στο κομμάτι του ΑΦΜ. Είναι μια ιδεολογία με εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές. Δεν μπορούν να δεχτούν την αφομοίωση από άλλη ομάδα εύκολα οι Αρειανοί. Ξεκινάς από το μηδέν αντρίκια, φταίω για αυτούς που με διοίκησαν, είμαι δύο χρόνια φυλακή και ξεκινάω από την αρχή. Μέσα στην φυλακή κάνεις ομορφιές. Δεν θα τολμάει να ξαναπλησιάσει κανένας παράσιτος και κανένα φίδι που οδήγησαν την ομάδα στην κατάντια που βρίσκεται σήμερα”.

 

To Top