Με τα γκολ στη Μαύρη Θάλασσα

Λίγες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, θα ασχοληθούμε με την Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και ένα ματς από τα… εξωτικά Η.Α.Ε.

 

  1. Αλ Αΐν – Αλ Ουάσλ (17:30)

Ξανά στον αραβικό κόλπο και στα Εμιράτα. Η Αλ Αΐν κινείται στη μετριότητα, μιας και έχει απολογισμό 5-3-3. Στο τελευταίο της παιχνίδι έφερε 2-2 με την Μπανίγιας, έφτασε τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά και τα 6 σερί ματς μακριά από τις ήττες (2-4-0). Η Αλ Ουάσλ έχασε 2-1 εντός από την Αλ Αχλί και σπατάλησε την ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή. Απέχει 4 βαθμούς από την Σαμπάμπ Αλ Αχλί. Καλή η συμπεριφορά της στο επιθετικό σκέλος, έχει πετύχει 20 γκολ σε 11 αγωνιστικές. Ομάδες που θα ψάξουν τη νίκη, θα βγουν μπροστά για να παράξουν ευκαιρίες, συνεπώς το Over 3 στο 1.96, αποτελεί τη λύση.

 

Όλες οι πληροφορίες για την bet365gr

 

  1. Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε (18:00)

Ντέρμπι στη Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ να περιμένει στην έδρα της την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε. Η «θύελλα» πήγε στη διακοπή με αήττητο σερί 7 αγώνων (3-4-0), ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα 3-0 τη Σαμσουνσπόρ στο Κύπελλο. Εντός έδρας αντλεί δύναμη από τους οπαδούς της, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η Φενέρ δείχνει μέχρι στιγμής πως είναι η πιο «καυτή» ομάδα της χώρας. Δικαίως στην κορυφή, έχει απολογισμό 9-2-2 και μία επίθεση που «σκοτώνει» (32 τέρματα). Βέβαια, αμυντικά δεν είναι απόλυτα συνεπής και κάνει τα λαθάκια της. Αναμέτρηση που μπορεί να έχει καλό ρυθμό, έτσι θα κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ και το Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

 

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top