ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μεγάλη η κινητικότητα για τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου του Άρη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β γύρου για τον μπασκετικό Άρη.

Ο κόσμος σπεύδει να προμηθευτεί το διαρκείας του και να εξασφαλίσει θέση στο Nick Galis Hall. Ένας λόγος παραπάνω είναι γιατί όσοι εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους μέχρι τη Δευτέρα θα παρακολουθήσουν επιπλέον και την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Ο Β’ γύρος ξεκινάει στις αρχές του 2022 και μάλιστα με παιχνίδια αυξημένης σημασίας. Ο Άρης θα υποδεχθεί κατά σειρά στα παιχνίδια εντός έδρας, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Περιστέρι και θα κλείσει τη σεζόν με Ιωνικό και Προμηθέα.

Δηλαδή, το παιχνίδι με τον Κολοσσό, τα πέντε εντός έδρας του Β’ γύρου και φυσικά μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τα εισιτήρια διαρκείας του β γύρου και οι τιμές:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από  Δευτέρα 19/12 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» τη Δευτέρα 26/12 στις 16:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο ΑΡΗΣ έχει «κερδίσει» τον κόσμο του, ο οποίος έχει (ξανα)γίνει αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού στο πανελλήνιο. Στον προσεχή αγώνα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι που έχει χρόνια να συμβεί στο «Nick Galis Hall». Ήτοι, κάτι μεγαλύτερο σε σχέση με τους δύο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες μας. Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας, προκειμένου να δώσετε το «παρών» στη νέα «γιορτή» του θρυλικού αυτού γηπέδου.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ξεκάθαρη και ειλικρινή σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Ενημερώνουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό είναι ελαφρώς αυξημένες σε κάποιες θύρες, κι αυτό διότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη των φίλων του, τόσο γηπεδικά, όσο και για να ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις που τον βαραίνουν, από τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία της και ο απώτερος στόχος είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ διεκδικητής τίτλων, όπως ορίζει η ιστορία, η φανέλα και το μέγεθός του. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη και μπορούμε ακόμα παραπάνω. Ένα sold out θα στείλει ακόμα πιο ηχηρά μηνύματα και θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ενημερώνουμε ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο αυτά από το ξεκίνημα της σεζόν, όσο και του Β’ γύρου που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
1 – 4 – 7- 10 15€
5-6 15€
2-3 B & 8-9 B 20€
8-9 A 20€
2-3 A 25€
2-3 GOLD 60€
COURT SIDE 200€
Παιδικό (7-13 ετών) 5€

 

To Top