ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασσαλής: “Δεν χρειαζόταν το… ξεκατίνιασμα Άρη και Μαντσίνι” (audio)

Ο πολύ έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα του Άρη, μίλησε στον Flash 99.4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express”, για την πορεία του Άρη, το θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και το θέμα Μαντσίνι.

Για το θέμα Μαντσίνι είπε: “Είναι άσχημο όταν δημιουργούνται καταστάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Ο Μαντσίνι έβγαλε μια ανακοίνωση πολύ σκληρή, ο Άρης αντέδρασε και φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για μεταγραφή του Μαντσίνι σε μια άλλη ομάδα. Νομίζω το όλο θέμα θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς τόσες πολλές αναταράξεις δεν μπορώ να ξέρω όμως τι είχε συζητηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Άρης θα χάσει αγωνιστικά από τη φυγή του Μαντσίνι, γιατί είναι ένας παίκτης που μεγάλωσε στον Άρη και εξελίχθηκε εκεί. καλό είναι σε μια ανάλογη περίπτωση στο μέλλον τα προβλήματα να λύνονται πιο ιδιωτικά”.

Για την… μετά Μαντσίνι εποχή στον Άρη τόνισε: “Ο Άρης έχει έναν προπονητή ο οποίος του αρέσει να πειραματίζεται. Όταν ξεκίνησε ο Άρης είχε πολύ μεγάλες βλέψεις, αλλά ήταν πολύ άδειος στον άξονα και αυτό φάνηκε. Μεσοεπιθετικά έχει πολύ καλή ποιότητα, αλλά σίγουρα θέλει στοπερ.”
Σχετικά με την πορεία των κιτρινόμαυρων είπε: “Ότι και να γίνει ο Άρης θα είναι στην εξάδα. Μέσα στα πλέι οφ θα είναι σίγουρα. Η χρονιά του θα έχει συνέχεια και στο Κύπελλο, οπότε και ο προπονητής είναι λογικό να θέλει να κάνει κάποιους πειραματισμούς. Ο Άρης έχει μια ομάδα η οποία είναι σταθερά στις θέσεις της Ευρώπης. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και να διεκδικεί το Κύπελλο. Οι ομάδες δεν πετυχαίνουν τους στόχους από τη μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται μια προεργασία. Και αυτή η προεργασία γίνεται”.

To Top