ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τα νέα του αποκτήματα ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 12:00 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας. Να σημειωθεί ότι στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τα τρία νέα αποκτήματα, Τσιακλίδου, Τσιγγελίδου και Τσιτσιά.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Με μια απογευματινή προπόνηση στις 8/1/2015 στις 20:00 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που θα γίνει στις 10/1/2016 στις 12:00 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας!

Η προπονήτρια του ΑΡΗ η Suzana Stanojevic μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 17 ποδοσφαιρίστριες,οι οποίες είναι οι εξής: Εύη Γαβριηλίδου, Ραφαέλα Ψάλτη, Αλεξάνδρα Γιαμαλή, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Χαρά Νεοφύτου, Ρία Κολλήγα, Εύα Αργυροπούλου, Μιχαέλα Παράσχου, Αναστασία Σπυριδωνίδου, Ευαγγελία Σύραλη, Άσπα Τσιγγελίδου, Άννα Κωνσταντινίδου, Ελένη Τσιακλίδου, Κέλλυ Τσιτσιά, Κατερίνα Βατού, Ιωάννα Καλογεροπούλου».

To Top