ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φιλική νίκη με συμπεράσματα επί του Αχιλλέα με 3-0

Στο πρώτο ματς για το 2016 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης επικράτησε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 3-0. Κυβελίδης (δυο γκολ) και Κωνσταντινίδης τα τρια “κιτρινόμαυρα” τέρματα, χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Την απαραίτητη διάθεση επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, καθώς “σπαταλήθηκαν” πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τον Σέρχιο Κόκε να έχει την μερίδα του λέοντος. Ο Ισπανός απείλησε τέσσερις φορές τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 7΄η κεφαλιά του κατέληξε αουτ, στο 16΄απομάκρυνε ο Τζήμας, στο 23΄η μπάλα από το σουτ του Ισπανού πέρασε αουτ, ενώ στο 40΄ο Δερμίσης απομάκρυνε προ κενής εστίας. Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου, τερματοφύλακας του Αχιλλέα, Τζήμας, απομάκρυνε σουτ του Πόι στο 7΄, σουτ του Τάτου στο 36΄και κεφαλιά του Ιντζίδη στο 43΄. Τελευταία καλή ευκαιρία το πλασέ του Ντούνη στο 44΄που κατέληξε ελάχιστα αουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης το πέτυχε απο το 57΄και μετά. Αρχικά ο Κυβελίδης έγραψε το 1-0 αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Βασιλειάδη και πλάσαρε σε κενή εστία και έπειτα στο 64΄ο Κωνσταντινίδης με προβολή σε κενή εστία έγραψε το 2-0, μετά από ωραίο γύρισμα του Πόι αό τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Στις καθυστερήσεις ο Κυβελίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Άρης: Τζινάρ (85΄Ιακωβίδης), Ραούλ Μπράβο (46΄Βουτσιάς) (78΄Μπουλγκουρίδης), Τσουμάνης (67΄Ντόγος), Σαμαράς (46΄Μελισσάς), Ιντζίδης (46΄Καλογέρης), Ρόβας (62΄Παυλίδης), Καζναφέρης (46΄Κωνσταντινίδης), Πόι (69΄Μαζουλουξής), Κόκε (46΄Κυβελίδης), Τάτος (73΄Σαμαρόπουλος), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου) (82΄Ανδρεάκος)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Tζήμας, Καπασακαλίδης, Δερμίδης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Παναγιωτίδης, Λαζαρίδης, Νάκας, Κωστόπουλος

Έπαιξαν επίσης οι: Xριστοφορίδης, Ηλιάδης, Δαλαμήτρας, Βασιλειάδης, Τσιμτσούδας, Χατζηιωάννου, Ζαχαράκης

To Top