ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Με Τεννέ ο Κάλας”, γράφει το σάιτ της Nova

Mε τον Μπάμπη Τεννέ στο πλάνο του, πιθανότατα ως τεχνικό διευθυντή και όχι ως προπονητή, ετοιμάζεται να διεκδικήσει το διοικητικό χρίσμα ο Άλεξ Κάλας.

Αναλυτικά όσα τονίζει το σαιτ της Νova: Το ‘’χαρτί’’ του Μπάμπη Τεννέ βγάζει από το συρτάρι του ο Αλεξ Κάλας, ενόψει της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας. Ο υποψήφιος πρόεδρος του Αρη, θεωρεί πως εντάσσοντας τον πολύπειρο τεχνικό στις τάξεις της ομάδας (πιθανότατα ως αθλητικό διευθυντή και όχι ως προπονητή), ενισχύει το πρόγραμμά του και την αγωνιστική προοπτική των κιτρίνων, οι οποίοι ετοιμάζονται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την ΕΠΟ, για τη Football League.

Ο Τεννές, δεν είναι άγνωστος στον Αρη, δεδομένου πως πριν από μερικά χρόνια, επί Κοντομηνά, διετέλεσε προπονητής, επομένως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο, όπως γνωρίζει και τα κατατόπια της Β΄ Εθνικής, στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, κοουτσάροντας διάφορες ομάδες.

Πέραν όλων των παραπάνω είναι διαχρονικός φίλος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (τον είχε συνεργάτη στην Κέρκυρα), όντας, ίσως, ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται και σέβεται προπονητικά ο νυν τεχνικός των κιτρίνων.

To Top