ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Άρης παίζει το παιχνίδι της υπομονής για Πάλμα”

Καθημερινές είναι οι αναφορές στα ΜΜΕ της Σκωτίας, σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Λουίς Πάλμα. Η ομάδα της Γλασκώβης είναι μια απ’ αυτές που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, όμως δεν έχει καταθέσει πρόταση στους κιτρινόμαυρους για την απόκτησή του.   

Η ιστοσελίδα rangersnews, σε σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:

«Ορισμένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Ρέιντζερς δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Λουίς Πάλμα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνα με πηγή κοντά στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, η τιμή για τον παίκτη είναι υψηλή, καθώς ο Άρης παραμένει σταθερός στις απαιτήσεις του, αλλά το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς είναι ακόμα πολύ εκεί».

Ο συντάκτης προσθέτει πως: «Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δεν θα γίνει αμέσως, καθώς ο Άρης γνωρίζει την αξία του παίκτη του και παίζει ένα παιχνίδι της υπομονής. Ωστόσο, η Ρέιντζερς θέλει τον Πάλμα, ενώ και ο παίκτης ενδιαφέρεται να κάνει την κίνηση. Είναι απλώς το ζήτημα των οικονομικών».

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης παίζει το παιχνίδι της υπομονής με Γουότερς

Ο Ντομινίκ Γουότερς είναι παίκτης που ο Δημήτρης Πρίφτης έχει στο μυαλό του για την περιφέρεια, ωστόσο οι κίτρινοι δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία κατάθεσης πρότασης, αν πρώτα ο Αμερικανός δεν ρίξει τις απαιτήσεις του.

Μετά από μια καλή χρονιά στον Κολοσσό, ο Γουότερς – λογικό μεν – αναζητά ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχε με την ομάδα της Ρόδου. Οι κίτρινοι τον θέλουν, δεν πρόκειται ωστόσο να πληρώσουν περισσότερα από αυτά που υπολογίζουν ότι αξίζει ο Γουότερς.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο ο 29χρονος Αμερικανός έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να  βρει πρόταση με 100.000 δολάρια. Ο Άρης δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα χρήματα και παίζει το παιχνίδι της υπομονής, έχοντας όμως ήδη εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

To Top