ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την ίδια συνταγή! Ομάδα και κόσμος ένα και σήμερα (17:00) κόντρα στον Ηρακλή!

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:00) τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σε διάστημα έξι ημερών ο Άρης θα δώσει τρία τέτοια παιχνίδια. Σήμερα είναι το δεύτερο στη σειρά και ακολουθεί το τρίτο το Σάββατο στο Ιβανώφειο, για το πρωτάθλημα.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι το κυριάτικο κόντρα στον ΠΑΟΚ κρίθηκε στην παράταση, για μία ομάδα που έχει κάνει ελλιπή προετοιμασία και ελάχιστες προπονήσεις με πλήρες ρόστερ ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων αυξάνεται πολύ.

Και πάλι στο σημερινό παιχνίδι, ο Άρης θα ποντάρει στην εμπειρία των παικτών του, στην ποιότητα που έχουν και στην προσωπικότητά τους.

Δεν μπορεί ακόμα ο Σούλης Μαρκόπουλος να στηριχθεί στην ομοιογένεια ή τους αυτοματισμούς της ομάδας του, αλλά θέλει τις εμπνεύσεις του Μποχωρίδη, του Ντραγκίσεβιτς, το καλό σουτ του Γκετσεβίτσιους και του Τάλτον (που δεν είδε με τον ΠΑΟΚ) ή την ένταση που δίνει στο παρκέ ο Σλαφτσάκης, ο Μόρις, ο Φλιώνης και ο Μιλόσεβιτς.

Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί την κόπωση από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά τουλάχιστον έχει καλύτερο ρόστερ από τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια όλα στην πράξη κρίνονται και όλα στο γήπεδο βγαίνουν και ο Άρης αν μη τι άλλο έδειξε την Κυριακή ότι έχει την ποιότητα να κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι.

To Top