ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την “τεσσάρα” για το δεύτερο σερί ντέρμπι!

Ο… πραγματικός Άρης είναι και πάλι εδώ! Μετά τις δύο γκέλες στην αρχή του πρωταθλήματος, οι “κιτρινόμαυροι” επανέφεραν χθες τον καλό τους εαυτό και συνέτριψαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Παναθηναϊκό με 4-0!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι πλέον παρελθόν, με το δεύτερο να ακολουθεί σε λίγα μόλις 24ωρα, καθώς ο Άρης αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (18:30) στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική.

Χρόνος για… πανηγύρια για το χθεσινό επιβλητικό “τρίποντο” δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του Άρη που από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Το θετικό είναι πως αυτή τη φορά η ψυχολογία των παικτών πριν από το ντέρμπι είναι στα… ύψη, μετά την χθεσινή εξαιρετική τους εμφάνιση που συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να “χτίσουν” πάνω σε αυτή όλη την εβδομάδα, προκειμένου να εμφανίσουν ανάλογη, αν και όχι και πολύ καλύτερη εικόνα.

Άλλωστε, το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, πέρα από τις ιδιαιτερότητες του τοπικού ντέρμπι, είναι και μία εκτός έδρας αναμέτρηση, επομένως απαιτεί διαφορετική διαχείριση, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

To Top