ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντέγε: Ένα γκολ που τόσο άξιζε και είχε ανάγκη…

Ο Μπράουν Ιντέγε… χτύπησε την κατάλληλη στιγμή, πάνω που “φωνές” ακούγονταν δεξιά και αριστερά, για την δυστοκία του!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Λες και δεν το έψαχνε, δεν πάλευε σε κάθε ματς γι αυτό το γκολ. Έτρεχε σε όλο το γήπεδο, έδινε μάχες, έβλεπε την τύχη να του γυρνά την πλάτη και όσο αυτό δεν ερχόταν τόσο αρκετοί φρόντισαν να τον αμφισβητήσουν.

Όχι πως αυτός είναι ο πραγματικός Ιντέγε, διότι σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα, ειδικά στο σκοράρισμα, όμως χθες έγινε η αρχή.

Πέτυχε ένα γκολ… σεντερφορίσιο! Πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, την έφερε στο δεξί του και απλά την έστειλε στα δίχτυα για το 4-0…

Ένα γκολ που το είχε τόσο μεγάλη ανάγκη, καθώς έφτασε αρκετές φορές μία… ανάσα από αυτό, όμως από τη μία η ατυχία και από την άλλη η δική του αστοχία, του το στέρησαν.

Άπαντες στην ομάδα τον πίστεψαν. Οι συμπαίκτες του, η διοίκηση και αυτό φάνηκε χθες, με τον τρόπο που πανηγύρισε ο Νιγηριανός. Το αφιέρωσε στον πάγκο και τους φορτιστές, το γλέντησε μαζί με τον κόσμο, ενώ και ο Θοδωρή Καρυπίδης του έστειλε το δικό του μήνυμα αργά το βράδυ μέσω των social media υπενθυμίζοντάς του πόσο τον πίστευε.

Το ζητούμενο πλέον για τον έμπειρο φορ, είναι το γκολ αυτό να τον απελευθερώσει από το άγχος και να του δώσει επιπλέον φόρα ως προς την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα άλλωστε τα έκανε όλα. Ήταν και με το παραπάνω συμμετοχικός σε κάθε αγώνα, κέρδιζε πέναλτι για την ομάδα του, αλλά του έλειψε αυτό που “τρέφει” έναν επιθετικό. Το γκολ. Τώρα το έχει και αυτό…

 

To Top