ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ηγετική παρουσία “Φέτφα”, άκρως ουσιαστικός και αποτελεσματικός!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν χθες απολαυστικός, καθώς άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι, ενώ “έφτιαξε” δύο ακόμα γκολ για τους συμπαίκτες του!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και το επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά με την ολοκληρωτική χθεσινή του εμφάνιση.

Το τελευταίο διάστημα έχει βρει μέσω του Άρη τον καλό του εαυτό, για αυτό και κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ελλάδα, εξαργυρώνοντας τα καλά ματς που έκανε στην Ευρώπη με τους “κιτρινόμαυρους”.

Χθες, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν ο ηγέτης του Άρη, καθώς πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε επιθετικά σε έναν θρίαμβο, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Πετυχαίνει το 1-0, με τον μοναδικό τρόπο που εκείνη τη στιγμή ήταν ο καταλληλότερος, δηλαδή με το… κεφάλι, καθώς οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ενδεχομένως να μην του επέτρεπε να σκοράρει, διότι ο Διούδης ήταν έτοιμος να πέσει πάνω του για την μπάλα.

Με μοναδικό τρόπο κράτησε την μπάλα, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και έβγαλε τον Βέλεθ μόνο απέναντι στον Διούδη για το 2-0, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Ντιγκινί να πετύχει το πιο εύκολο γκολ του με την φανέλα του Άρη στο 3-0, όταν από τα αριστερά με μία κοφτή ντρίπλα, άδειασε τον αντίπαλό του και την έφερε στο ύψος του πέναλτι, βρίσκοντας τον Γάλλο.

Αν κάτι έλειπε από τον “Φέτφα” ήταν η ουσία στις κινήσεις του, καθώς την διάθεση την έδειχνε εδώ και καιρό, πόσο μάλλον την ποιότητά του.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον 28χρονο εξτρέμ να είναι πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός, απ΄ότι ήταν πέρσι, δείγμα του ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Άρη και έχει βρει τον καλό του εαυτό, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

To Top