ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Την ποιότητα και το… πάθος του Βέλεθ δεν τα συναντάς εύκολα!

Πόσο συχνό είναι να βλέπεις έναν κεντρικό αμυντικό, να… οσμίζεται τι πρόκειται να συμβεί, να αφήνει την άμυνά του, να διασχίζει όλο το γήπεδο και να σκοράρει με μία επαφή; Στην Ελλάδα; Σχεδόν απίθανο!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Κι όμως, ο Φραν Βέλεθ το έκανε πράξη χθες. Ο Ισπανός με μία φοβερή κούρσα και ένα τελείωμα που θα ζήλευαν μέχρι και οι επιθετικοί, πέτυχε το 2-0 του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, μπροστά από την θύρα 3!

Κι όλα αυτά τα έκανε ο 28χρονος στόπερ, έναν μήνα κι επιπλέον, από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε, καθώς είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού.

Αλάνθαστος αμυντικά, δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα από τον Μακέντα και την υπόλοιπη επίθεση του Παναθηναϊκού, φρόντισε να αποδείξει γιατί θεωρείται απαραίτητος για τον Άρη και γιατί διαθέτει ποιότητα που ανάλογη δεν έχει άλλος αμυντικός των “κιτρινόμαυρων”.

Όσο για τον πανηγυρισμό του; Η έκφραση στο πρόσωπό του τα λέει όλα. Η ίδια όπως και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την περσινή αγωνιστική περίοδο. Τα δύο δηλαδή μέχρι στιγμής γκολ του με την φανέλα του Άρη.

Παθιάζεται και με το παραπάνω και προσπαθεί να είναι ο καλύτερος του γηπέδου. Όπως ακριβώς επιβάλλεται για κάποιον που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άρη…

 

To Top