ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει οριστικά τα επόμενα 24ωρα το θέμα του προπονητή…

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Άρη που εκτός της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ολοκληρώσει και το θέμα του προπονητή άμεσα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως τόνιζαν χθες στην Αλκμήνης, ο Άρης θα έχει νέο προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα, ενδεχομένως μέχρι την Τετάρτη.

Ο Ζεράρ Λόπεζ φαίνεται να έχει το προβάδισμα, με τον 40χρονο να είναι απόλυτα θετικός στο να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”.

Μαζί του θα έχει νέα επαφή σήμερα ο Άγγελος Χαριστέας, προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση και από κοντά.

Στο “κάδρο” φαίνεται να παραμένει η περίπτωση του Μίκαελ Ένινγκ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Άγγελος Χαριστέα, από παλαιότερη συνεργασία τους. Ο Γερμανός τεχνικό, μάλιστα, φέρεται να βρέθηκε χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης και να συζήτησε με τον Θοδωρή Καρυπίδη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι και ο “εκλεκτός”.

Προς το παρόν, ο Ζεράρ Λόπεζ είναι το φαβορί για να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στον Άρη, με τον Καταλανό να επιχειρεί το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετά την Μπαρτσελόνα Β΄και την Εθνική Καταλονίας.

 

To Top