ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τη «βοήθεια» του Πογκμπά η μεταγραφή του Λουκάκου!

Η μετακίνηση του Ρομελού Λουκάκου από την ‘Εβερτον στη Γιουνάιτεντ έκανε πάταγο αυτές τις ήμερες. Μην ξεχνάμε πως, μαζί με τα μπόνους που προβλέπει η συμφωνία, στοίχισε περίπου 100 εκατομμύρια λίρες, ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο! 

Πλέον, ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται για διακοπές στην Καλιφόρνια με τον φίλο του Πολ Πογκμπά, αναμένοντας την Κυριακή την υπόλοιπη ομάδα για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή τους προετοιμασία με τον σύλλογο. Ο Βέλγος αστέρας, παραδέχτηκε πως ο Πολ Πογκμπά ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μεταγραφεί στους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μιλούσα με τον Πολ εδώ και επτά με οκτώ χρόνια και τώρα ζούμε και οι δύο στο Μάντσεστερ. Ζούμε στην ίδια πόλη, έχουμε κοινή βάση».

Ενώ συνέχισε: «Μου εξήγησε το τι ήταν αυτό που τον έκανε να μετακομίσει στη Γιουνάιτεντ και αμέσως, κάτι έκανε ”κλικ” μέσα μου. Με το που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Πραγματικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Όλοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι διεθνούς φήμης και όλοι μας θέλουμε να συνδράμουμε στο να κερδίσει η ομάδα τρόπαια».

Και έκλεισε αναφέροντας: «Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ικανοποιήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Γνωρίζω πως ο έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θα εκμεταλλευτώ όμως στο έπακρο την ευκαιρία που μου δόθηκε, προκειμένου να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ».

To Top