ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να καταγραφεί το μέγεθος της βοήθειας του κόσμου σε κάθε παιχνίδι του Άρη, πόσο μάλλον, όταν προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Από χθες είναι στον… αέρα τα εισιτήρια με ΑΕΚ! Ο κόσμος αναμένεται για μια ακόμη φορά να συσπειρωθεί και να βάλει πλάτη στα δύσκολα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της στα δύσκολα.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Super 3 αναφερόμενος στη διπλή “αποστολή” της Κυριακής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα, οι Ιερολοχίτες ανακοίνωσαν ότι:

“Ενημερώνουμε ότι ο σύνδεσμος παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για το ματς με την αεκ.  Η τιμή των εισιτηρίων για την Θύρα 1 είναι στα 15€, τα μέλη του συνδέσμου να επικοινωνήσουν εγκαίρως για να τα προμηθευτούν.

Ο ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Α. Σ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ…”.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (09/10, 21:15), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4, 5 και 20 ευρώ στις Θύρες 7, 9, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/, ενώ διατίθενται και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 & Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα).

To Top