ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλήγμα με Ντουκουρέ που απέφυγε πολύμηνο νοκ άουτ! Παραμένει στην Ισπανία για θεραπεία

Τα νέα για τον Σέικ Ντουκουρέ δεν ήταν ευχάριστα από τις εξετάσεις του στην Ισπανία.

Επί της ουσίας ναι μεν γλύτωσε μια επέμβαση, κάτι που θα σήμαινε ένα πολύμηνο νοκ άουτ από τις κιτρινόμαυρες υποχρεώσεις, όμως θα χρειαστεί να μείνει εκτός μάχης για τρεις βδομάδες. Όπως είναι γνωστό, ο Ιβοριανός μέσος υποβλήθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο check up (υπέρηχο και M.R.I.) από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία, η γνωμάτευση του οποίου συμπίπτει απολύτως με αυτήν του γιατρού της ΠΑΕ, Νίκου Ξυλούρη.

Ο ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντουκουρέ θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, τον Ιωνικό και τον Παναθηναϊκό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (30/10).

Ήδη ξεκίνησε ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του.

Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα, μια και ο Ντουκουρέ ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων από το ξεκίνημα της σεζόν.

To Top