ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης και στο Ισραήλ! Εκδοτήριο για όσους φτάσουν μεμονωμένα

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης και στο Ισραήλ! 

Η κιτρινόμαυρη ομάδα σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται δεν είναι μόνη! Έτσι και στο “Μπλούμπεργκ Στάντιουμ” η θετική κιτρινόμαυρη ενέργεια θα υπάρχει για μια ακόμη φορά.

Ήδη από χθες επικράτησε μια κιτρινόμαυρη τρέλα στο τσάρτερ της αποστολής! Ξεχωριστή στιγμή κατά την διάρκεια της πτήσης της αποστολής του Άρη από τη Θεσσαλονίκη στο Τελ Αβίβ. Η πτήση ήταν άψογη σε ότι αφορά τις συνθήκες, διήρκησε δυο ώρες και το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι κιτρινόμαυρες… αναταράξεις από τους φίλους του Άρη που συνταξιδεύουν με την αποστολή!

Με κασκόλ, συνθήματα και σημαίες έστειλαν το μήνυμα για τη νίκη μέσα στο “Μπλούμφιλντ Στάντιουμ” της Μακάμπι, για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν την θετική ενέργεια του κόσμου και δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους, όπως και όλα τα μέλη της αποστολής.

Σήμερα, θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο. Σύμφωνα με ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, οι φίλαθλοι του Άρη που δεν ακολούθησαν το τσάρτερ της ομάδας, αλλά ταξίδεψαν μόνοι τους, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο για το παιχνίδι από εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Μακάμπι.

Επίσης μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους online από αυτή τη σελίδα

To Top