ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τον κόσμο στο πλευρό του στην Τρίπολη, κιτρινίζει το πέταλο του “Θ. Κολοκοτρώνης”!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί σήμερα στην Τρίπολη ο Άρης, καθώς επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Συγκεκριμένα θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από τη θύρα 4 για τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα πάρουν θέση στο γήπεδο στο πέταλο των φιλοξενούμενων. Τα εισιτήρια, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κοστίζουν για όλες τις θύρες 15 ευρώ.

Η σχετική αναφορά των γηπεδούχων: “Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως και τις 15:00.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 15€. Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν σε όλες τις θύρες.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:00″.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με τον κόσμο στο πλευρό του στην Τρίπολη

Με τον κόσμο στο πλευρό του στην Τρίπολη θα αγωνιστεί την Δευτέρα ο Άρης κόντρα στον Αστέρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, δόθηκε “πράσινο φως” στην μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών, έτσι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τους φίλους της ομάδας στο πλευρό τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι γηπεδούχοι θα παραχωρήσουν την θύρα 4 του γηπέδου “Θ. Κολοκοτρώνης” για τις ανάγκες των φίλων του Άρη, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ.

To Top