ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τρίπολη για το “διπλό” που θα φέρει τον Άρη μία… ανάσα από τα πλέι οφ! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τέσσερις “στροφές” πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Άρης θέλει το “τρίποντο” σήμερα (PRESSARIS LIVE, 15:00, Novasports1) στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα, για να πλησιάσει μία… ανάσα από τον πρώτο φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα πλέι οφ, με διαφορά από τον 6ο της βαθμολογίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εδραιωθεί στην 5η θέση, όμως θέλουν να διατηρήσουν την υπάρχουσα διαφορά από τους διώκτες τους και γιατί όχι, να την αυξήσουν ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή είναι στο +4 από τον ΟΦΗ που παίζει στην Τούμπα, στο +4 από την Ξάνθη (μετά την χθεσινή της ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη) και στο +6 από τον Ατρόμητο που υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για την Πελοπόννησο, το απόγευμα προπονήθηκε στην Τρίπολη και ολοκλήρωσε δίχως περαιτέρω προβλήματα την προετοιμασία… εξπρές, μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τιμωρημένοι για τον Μίχαελ Ένινγκ δεν υπάρχουν, ενώ οι μοναδικοί απόντες είναι οι τραυματίες, Μπράουν Ιντέγε (συνεχίζει την αποθεραπεία του) και ο Ντάνιελ Μαντσίνι (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό).

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Τσαμούρης με… Σιδηρόπουλο στο VAR!

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά θα διευθύνει τον αγώνα του Άρη στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα την προσεχή Κυριακή (9/2, 15:00), ενώ η ΚΕΔ για άλλη μια φορά με προκλητικότητα όρισε στο VAR τον Τάσο Σιδηρόπουλο!

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου) και τέταρτος ο Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας).

Στο VAR ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), τον οποίο οι κιτρινόμαυροι θα βρουν και πάλι μπροστά τους μετά από το ντέρμπι στην Τούμπα και παρότι έχουν ζητήσει την εξαίρεσή του, η ΚΕΔ και η ΕΠΟ κάνει τα δικά της… Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει δικαιολογημένα παράπονα από το VAR φέτος είναι ο Άρης και η ΚΕΔ ορίζει τον πιο… ανεπιθύμητο των κιτρινόμαυρων! Βοηθός του θα ο Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

To Top