Με τον Λ. Κυρίζογλου, τον Δ. Δεμουρτζίδη και τον Μ. Κούπκα συναντήθηκε η Αναστασία Τζαμπαζλή

Με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης και πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρο Κυρίζογλου συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή.

Ο κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε στα θέματα της περιοχής του και στον καθημερινό αγώνα που δίνει για να επιλύσει τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στην κ. Τζαμπαζλή καλή επιτυχία και να εκλεγεί καθώς είναι ένα άτομο που γνωρίζει ολόκληρη της Δυτική Θεσσαλονίκη και μπορεί όπως είπε, να σταθεί αρωγός στον αγώνα των δημάρχων της περιοχής.

Εγκάρδια ήταν και η συνάντηση που είχε η Αναστασία Τζαμπαζλή με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον πρώην δήμαρχο Πολίχνης, Μιχάλη Ξανθόπουλο. Συζήτησαν το μείζον θέμα του μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τα αντιπλημμυρικά έργα στη Νικόπολη καθώς και την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων. Ο κ. Δεμουρτζίδης και ο κ. Ξανθόπουλος ευχήθηκαν στην κ. Τζαμπαζλή καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τέλος, η κ. Τζαμπαζλή συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, Μιχάλη Κούπκα. Συζήτησαν την

υπερφορολόγηση που δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες αλλά και τη γραφειοκρατία που πρέπει να μειωθεί καθώς ταλαιπωρεί αφάνταστα τους πολίτες. Συζήτησαν επίσης τον εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα, την ψηφιοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συναλλαγών αλλά και την δημιουργία και την ανάπτυξη προϋποθέσεων για ένα φιλικό και κυρίως αποτελεσματικό κράτος για τον πολίτη και τον εργαζόμενο. Ο κ. Κούπκας ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στην κ. Τζαμπαζλή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ενώ από την πλευρά της η κ. Τζαμπαζλή ανέφερε ότι τα θέματα αυτά είναι ψηλά στην ατζέντα της τα οποία ως ελεύθερη επαγγελματίας τα γνωρίζει άριστα και θα εργαστεί άοκνα για να επιλυθούν.

To Top