ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίφτης για Άρη, Βουρτζούμη και μικρό Γιαννάκη μέσω… δακρύων!

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τον Άρη του, για την ομάδα με την οποία δέθηκε όσο καμιά άλλη, αλλά και για δύο ανθρώπους των οποίων η παρουσία στην τριετία του στο Παλέ τον έχουν σημαδέψει.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο πρώην τεχνικός των κίτρινων ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Pick N’ Roll του Βασίλη Σκουντή στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο κομμάτι της σεζόν 2016-17 όταν η διοίκηση Λάσκαρη μια βδομάδα τον έδιωχνε και μία τον κρατούσε: “Επειδή είμαι και μονότονος τύπος, άκουγα συνέχεια το My Way του Φρανκ Σινάτρα, το οποίο τραγούδι περιγράφει ότι έρχεται το τέλος και η αυλαία θα κλείσει. Το άκουγα κάθε μέρα, δεν ξέρω πόσες φορές και το έβαζα και δυνατά να το ακούνε και οι άλλοι στα γραφεία του Άρη.

Έκανα υπομονή. Πραγματικά ο Άρης με βοήθησε να ωριμάσω, να γίνω πραγματικά δυνατός μέσα μου, γιατί είναι δύσκολη ομάδα ο Άρης. Με τη βοήθεια των παικτών, γιατί έκανα ένα καλό τότε, το ρόστερ ξεκαθάρισε, παίξαμε με όλους τους Έλληνες, συν τον Κάμινγκς με τον Ντραγκίσεβιτς. Τελειώσαμε τη χρονιά πολύ αγαπημένα και με πολλή συγκίνηση”.

Για το γράμμα που έγραψε φεύγοντας από τον Άρη με αναφορά και στον Βασίλη Βουρτζούμη σχολίασε εν μέσω δακρύων: “Το έγραψα εντελώς μόνος μου καταρχήν. Είναι φίλος, πάντα θα είναι φίλος (ο Βασίλης Βουρτζούμης). Μας δίδαξε πολλά ο Βασίλης. Έζησα την ιστορία του από την πρώτη στιγμή. Πήγαμε μαζί στον γιατρό του όταν το έμαθε τι είχε. Το έζησα πολύ έντονα όλο αυτό. Διδάχθηκα πολλά από τον αγώνα του, από την σιωπή του. Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε… Μακάβρια λίγο αυτά που λέω τώρα αλλά έτσι είναι”.

Έκανε αναφορά και στον μικρό Γιαννάκη: “Ο Γιάννης είναι μεγάλη ιστορία. Στην γωνιά του πάγκου σε όλα τα παιχνίδια. Τον θεωρώ σαν γιο μου. Είναι ένα παιδί που υπεραγαπώ. Τώρα που επισκέφθηκα τη Θεσσαλονίκη πήγα για αυτούς τους δύο λόγους. Έχει μια υπέροχη μητέρα. Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί και βοηθούσε με τον τρόπο του την ομάδα. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως όλοι εμείς που έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά είναι ο πιο εκφραστικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Χωρίς μπορείς να ακούσεις αυτά που σου λέει, είναι μεγάλη έμπνευση ο Γιάννης”.

To Top