Με 22 αθλητές το τμήμα χάντμπολ του Άρη σε αγώνες στο Βελιγράδι

Με 22 αθλητές θα συμμετέχει το τμήμα χάντμπολ του Άρη σε αγώνες στο Βελιγράδι στις κατηγορίες παγκορασίδων και παμπαίδων.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει η ενημέρωση του ΑΣ Άρης: «Στο Βελιγράδι της Σερβίας βρίσκονται από χθες Τρίτη 25/6 τα τμήματα των Παγκορασίδων Α και Παμπαίδων Α όπου θα συμμετέχουν με 22 αθλητές στο διεθνές τουρνουά NEW BELGRADE SUMMER CUP 2019 μέχρι και το Σάββατο 29/6.

Οι Παγκορασίδες Α μετέχουν στον 1ο από τους δύο ομίλους και θα αντιμετωπίσουν τις Fenix από το Μαυροβούνιο, Opatua Liburnua από την Κροατία, Crvena Zvezda από την Σερβία και την Radniski Obrenovac επίσης από την Σερβία. Οι Παμπαίδες Α μετέχουν στον 2ο από τους  τέσσερις ομίλους του τουρνουά και θα αντιμετωπίσουν τις Ramat Hasharow από το Ισραήλ, Beograd από Σερβία και την TV Hanover από την Γερμανία.

Από χθες και οι Παμπαίδες β βρίσκονται στην Αριδαία συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο Πανελλήνιο Open τουρνουά Cherry Cup 2019. Πέρσι η ομάδα μας τερμάτισε στην 11η θέση από τις 21. Φέτος μετέχει με 13 αθλητές στον 6ο όμιλο απο τους 8 σε σύνολο 26 ομάδων και θα αντιμετωπίσει τον Διομίδη Άργους ενώ χθες κέρδισε στον πρώτο αγώνα το Καματερό με 26-23».

To Top