ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με τον πιο όμορφο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Άρη!

Ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο η αγωνιστική χρονιά για τα τμήματα των ακαδημιών του Άρη, στο Αλεξάνδρειο παρουσία παικτών από την ανδρική ομάδα.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “στο «Nick Galis Hall» έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη (15/6) η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Άρη.

Σε μία λιτή και «ζεστή» εκδήλωση, δεκάδες παιδιά των Ακαδημιών του Άρη, μαζί με τους γονείς τους, είπαν «αντίο» στη φετινή χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τα κιτρινόμαυρα για τον Σεπτέμβριο. Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, ενώ τα μηνύματά τους έστειλαν ο υπεύθυνος διοικητικής μέριμνας, Γιώργος Σιδηροηλίας και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Χασόπουλος. Όλοι τους επισήμαναν ότι ο στόχος των παιδιών πρέπει να είναι πολλαπλός: Πέρα από καλοί καλαθοσφαιριστές, να γίνουν καλοί άνθρωποι και να είναι επιμελείς στις σπουδές τους.

Την Άρης Κ.Α.Ε. εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό προς τους αθλητές και τους γονείς τους. Το «παρών» έδωσαν ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Θανάσης Μολυβδάς, ο Θόδωρος Ζάρας, ο Μιχάλης Πελεκάνος και ο Τάσος Δήμας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Παρούσα στο «Nick Galis Hall» ήταν και η ομάδα Παίδων του Άρη, η οποία θα κυνηγήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 28/6 έως τις 2/7 στα Τρίκαλα.

To Top