ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σολκίδης για τη φετινή πορεία, τη νέα χρονιά και το σετ στο Μαρκόπουλο

Στο στούντιο της ΕΡΤ3 βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης και η αθλήτρια, Αναστασία Γουγούση, προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, λαλά και ν΄ ανοίξουν τα χαρτιά τους για την επόμενη.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι:

Για τη φετινή χρονιά: «Είμαι υπερευχαριστημένος από την φετινή μας πορεία. Ήταν μια χρονιά που κύλησε όπως την φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος.  Διεκδικήσαμε όλα τα παιχνίδια, παίξαμε δυνατά και καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι σε άλλο επίπεδο».

Για το αν μπορούσε να διορθώσει κάτι, ποιο θα ήταν αυτό: «Το σετ που χάσαμε στο Μαρκόπουλο, ενώ κερδίζαμε 12-19. Αυτό θεωρώ πως μας στέρησε την 4η θέση, μπορεί και την 3η».

Για τις τέσσερις ομάδες της Θεσσαλονίκης, που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα: «Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να συμμετέχουν αρκετές ομάδες από την Θεσσαλονίκη στην Α΄ Εθνική. Το ζητούμενο είναι σταθεροποιηθούν στην πρώτη κατηγορία. Ευχή μου είναι να παραμείνουν στην κατηγορία και του χρόνου ν’ ανέβει και μία ακόμη. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η δυναμική της πόλης».

Για τη νέα σεζόν: «Ολοκληρώσαμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και περιμένουμε να βρούμε μία διαγώνιο. Είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτή την επιλογή, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική θέση».

«ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ…»

Από την πλευρά της, η Αναστασία Γουγούση επεσήμανε σχετικά:

Για τη φετινή σεζόν: «Η φετινή σεζόν μας αφήνει ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες. Πήγαμε πολύ καλά και γενικότερα μας αφήνει πολύ καλή γεύση η πορεία μας».

Για το ποια από τις συμπαίκτριές της την βοήθησε περισσότερο: «Όλες με βοήθησαν το ίδιο. Ίσως λίγο παραπάνω η Καετάνο που είναι και η πιο έμπειρη. Πάντα μας βοηθάει και μας συμβουλεύει».

To Top